Blog-GridObavijest o opasnosti toplinskog vala standard

Poštovani stanovnici Općine Ston, objavljujemo upozorenje  na opasnost od toplinskog vala u narednom razdoblju (od 04. do 07. kolovoza) DRŽAVNOG HIDROMETEOROLOŠKOG  ZAVODA. Za Dubrovačko-neretvansku županiju za razdoblje od 04. do 07. kolovoza 2018. g. postoji vrlo velika opasnost od pojave toplinskog vala.

Detaljnije


Obavijest o opasnosti toplinskog vala standard

Poštovani stanovnici Općine Ston, objavljujemo upozorenje na opasnost od toplinskog vala u narednom razdoblju (od 28. do 31. srpnja) DRŽAVNOG HIDROMETEOROLOŠKOG ZAVODA. Za Dubrovačko-neretvansku županiju za razdoblje 28. i 29. srpnja nema opasnosti od toplinskog vala, za 30. srpnja opasnost je umjerena, a za 31. srpnja postoji velika opasnost od pojave toplinskog vala. Više o ovoj temi možete saznati na www.zzjzdnz.hr.

Detaljnije


Javni poziv za iskaz interesa za POS-ovim stanovima standard

Poštovani stanovnici Općine Ston, Zakonom o društveno poticajno stanogradnji  (NN 109/01, 82/04, 76/07, 38/09, 86/12, 7/13) uređuje se sustavno organizirana stanogradnja poticana javnim sredstvima, radi zadovoljavanja stambenih potreba i poboljšanja kvalitete stanovanja što šireg kruga građana, kao i unapređivanje graditeljstva putem POS-a. Općinsko vijeće Općine Ston je dana 17. srpnja 2018. godine na 9. sjednici vijeća donijelo odluku o pokretanju inicijative Općine Ston o realizaciji programa društveno poticajne stanogradnje (POS) u Općini Ston. Ovim putem pozivam sve zainteresirane da ispune Upitnik (u privitku) te ga putem e-maila opcina.ston1@du.t-com.hr ili osobno dostave u Općinu Ston, Trg kralja Tomislava 1, 20230 Ston. Kontakt osoba je Nikola Đuračić, broj 020/754-009, e-mail: opcina.ston1@du.t-com.hr . Javni poziv za iskaz interesa bit će objavljen na web ...

Detaljnije


Poziv za predlaganje programa javnih potreba u kulturi Republike Hrvatske za 2019. godinu standard

Ministarstvo kulture Republike Hrvatske objavilo je Poziv za predlaganje programa javnih potreba u kulturi Republike Hrvatske za 2019. godinu. U proračunu Republike Hrvatske osiguravaju se sredstva za javne potrebe u kulturi, a to su djelatnosti u kulturi, aktivnosti, manifestacije i projekti u kulturi od interesa za Republiku Hrvatsku. Od interesa za Republiku Hrvatsku smatrat će se programi i projekti koji hrvatsku kulturu stavljaju u europski kontekst, promiču međukulturni dijalog, razvoj civilnoga društva, koji su stručno utemeljeni, visoke razine kvalitete, ekonomični, profilirani u odnosu na osnovnu djelatnost organizatora te oni koji se odvijaju kontinuirano. Pravo podnošenja programa na temelju Poziva imaju:  samostalni umjetnici, umjetničke organizacije, ustanove u kulturi, udruge, pravne i fizičke osobe koje obavljaju djelatnost u kulturi, kao i pravne i fizičke osobe za potrebe ...

Detaljnije


Multimedijalno predavanje “Polarni san” Davora Rostuhara standard

Multimedijalno predavanje “Polarni san” održat će se dana 19. srpnja 2018. u 18:00 sati u kaštelanovoj kući u tvrđavi Veliki Kaštio.   Prva hrvatska ekspedicija na Južni pol Što čovjek mora napraviti da bi ostvario svoj san? Kako bi pronašao najbolji odgovor na to pitanje, Davor Rostuhar se upustio u veliki izazov, u veliko istraživanje koje ga je odvelo sve do samog kraja svijeta. Postao je prvi Hrvat koji je pješice stigao od ruba Antarktike do Južnog pola. Ekspedicija je trajala 47 dana, tijekom kojih je prešao 1163 km sam, bez dostave hrane, vukući svu opremu u saonicama teškim 135 kg te bez upotrebe vanjske energije (vjetra, pseće zaprege, motornih saonica i sl.)  Davor se za ekspediciju pripremao posljednje dvije ...

Detaljnije


Poziv građanima za pomoć – nestao pas vodić! standard

Poštovani stanovnici Stona i okolice i cijele Općine Ston, ukoliko vidite psa vodića (adekvatno obilježnog), smeđe boje, odaziva se na ime Obi, molimo da se jave u Općinu Ston na broj 754-009. Pas je nestao u jutarnjim satima na području Ston te ukoliko ga vidite, molimo da nam javite na gore navedeni broj.   Puno hvala.

Detaljnije


Natječaj za udruge na otocima standard

Ovim putem Vas obavještavamo ispred Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova Europske unije, Uprave za otoke da je objavljen „Natječaj za prijavu projekata udruga na otocima usmjerenih na održivi razvoj otoka u okviru raspoloživih sredstava Državnog proračuna za 2018. godinu na poziciji Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova Europske unije“.   Natječaj je objavljen na Internet stranicama Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova Europske unije /Regionalni razvoj/Otoci i priobalje/Potpore otočnim udrugama: https://razvoj.gov.hr/   Ove godine, ukupan iznos osiguranih natječajnih sredstava je 500.000,00 kuna. Minimalni iznos financijske podrške za provedbu projekta: 15.000,00 kuna. Maksimalni iznos financijske podrške za provedbu projekta: 40.000,00 kuna.   Rok za dostavu projektnih prijedloga je 26. lipnja 2018.

Detaljnije


Poziv na testiranje – Natječaj za direktora Komunalnog društva Ston standard

POZIV

Detaljnije


Poziv na javnu tribinu Zalog prošlosti za budućnost standard

U sklopu projekta Povijest na zrnu soli pozivamo Vas na Javnu tribinu ZALOG POVIJESTI ZA BUDUĆNOST -Važnost očuvanja kulturne baštine i njenih potencijala za gospodarski razvoj-Tribina će se održati u tvrđavi Kaštio, Ston u utorak 29.05.2018. s početkom u 11:30 sati. Sudjeluju: Ivan Viđen (povjesničar umjetnosti; Udruga Kinookus) Prof. Josip Žuvela Ivo Klaić (pročelnik UO za turizam, pomorstvo, poduzetništvo i energetiku DNŽ) Dobro nam došli!      

Detaljnije


Poziv za testiranje standard

Poziv za testiranje

Detaljnije

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!